Mis dit niet!

Hospitality Webinar

Hospitality Webinar

exclusief cadeau voor Secretaressedag 2021
aangeboden door Onemeeting.com

Waardevolle kennis Gratis tips & tricks Boordevol inspiratie

Waardevolle kennis Gratis tips & tricks Boordevol inspiratie

Schrijf je direct in!
Lees meer
Schrijf je direct in!
Lees meer

Speciaal voor Secretaresses en Management Supporters

Hoera!! Het is bijna 15 april: Secretaressedag 2021. En natuurlijk willen we je op deze dag iets unieks en waardevols geven. Daarom nodigen we je, in samenwerking met Onemeeting.com, uit om op dinsdag 18 mei deel te nemen aan het gratis webinar over hartverwarmende gastvrijheid en over het aangaan van warme verbindingen. Dit webinar zit boordevol anekdotes, humor en tips & tricks waar je gegarandeerd geïnspireerd van zult raken.

Schrijf je direct in!
Lees recensies

Waarmee gaat Luc je inspireren?

 • Wat is Hospitality? Hoe maak je een ‘Hartelijk Welkom’?

 • Waarom maakt Hospitality nu het verschil?

 • Hoe word je super gastvrij?

 • Wat is het geheim van gastvrijheid?

 • De zeven stappen en emoties bij gastvrijheid

 • Hoe maak je een gastvrije organisatie in een digitale samenleving

Jij maakt het verschil!

Tijdens de coronacrisis is eens te meer duidelijk geworden dat échte contacten en verbindingen het verschil maken. ‘Hartelijk Welkom’ is het begin van iedere nieuwe relatie tussen twee mensen die elkaar voor het eerst ontmoeten. Gastvrijheid gaat over de kunst van warme verbindingen maken. Laat je inspireren hoe jij mensen zo snel mogelijk een comfortabel gevoel kunt geven zodat zich snel als een vis in het water voelen en (nieuwe) mensen zich meteen thuisvoelen in een voor hen nog nieuwe omgeving.

Heb je collega’s die hier ook enthousiast over zijn? Natuurlijk mag je hen ook aanmelden.

Voel je vrij om dit te delen

Meer lezen over inspiratiesessies van Luc?

”Een kritisch publiek, de allerlaatste sessie van drie cursusdagen en dat ook nog op zaterdagmiddag; dit waren de uitdagingen waar Luc voor stond. En toch kwam in die laatste paar uurtjes van onze KPN NBA Mastercourse een ongekende energie vrij en een heleboel endorfine. Luc is een spreker als geen ander. Door zijn appearance en zachte accent, maar vooral ook door de manier waarop hij zijn publiek weet te raken. Een opleiding of community bijeenkomst kun je niet beter afsluiten dan met verbinder Luc, zeker niet als je core business verbinden is.”

Graziella Wijenbergh
KPN NextGen Finance

“Ik heb met veel plezier geluisterd naar de slotpresentatie van Luc tijdens het strategieplatform Healthcare in Zwolle op 29 maart 2019 en ben hierdoor met veel energie naar huis gegaan. Luc is een enorme inspiratiebron, hij liet onder andere zien hoe mooi het is om met kleine dingen, gebaren, woorden, attenties, een groot verschil te kunnen maken in het contact, de omgang en de binding met (nieuwe) collega´s, in een tijd waarin we binnen de zorgbranche allemaal een personeelstekort hebben. Luc presenteerde op een pakkende, prikkelende, herkenbare manier, met humor waarbij hij ook een beetje zelfspot en niet schuwde. Het smaakt naar meer, dus daar ga ik zeker naar op zoek!”

Odet Vermeijlen
ZuidZorg

”Een inspiratie vol verhaal van Luc van Bussel, waarvoor onze generatie geen algoritme nodig heeft om hier de nodige energie uit te halen. Het “living for each other is the rule of nature” sloot zo mooi aan bij de vorige sprekers. We zijn weer eens met de neus op de feiten gedrukt dat de digitale revolutie nog altijd draait om mensen die betekenis geven aan het woord service! Mooie ochtend vol emotie en connecting.”

Ingeborg Zillikens
Fysio Manuele Therapie Zillikens

Schrijf je direct in!
Meer recensies

Schrijf je t/m 30 april 2021 gratis in!

Mogen wij jou Hartelijk Welkom heten bij dit Hospitality Webinar? Tot en met 30 april kan je je inschrijven. Dit Hospitality Webinar wordt je aangeboden door Onemeeting.com. Op 18 mei 2021 om 13.30 uur neemt Luc je graag mee in zijn gastvrijheidsverhaal met leuke voorbeelden uit de praktijk.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar contact@lucvanbussel.com

Schrijf je direct in!

Ja, ik ben aanwezig bij het gratis Hospitality Webinar op 18 mei 2021.

Schrijf je middels onderstaand formulier gratis in. Wij kijken ernaar uit om met je kennis te maken. Graag tot dan!

Jouw gegevens:

Webinar: dinsdag 18 mei 2021
Tijd: 13:30 uur – 14.15 uur
Inloggen/aanmelden: info. volgt per e-mail

  Schrijf mij ook in voor de nieuwsbrief.

  Ik wil je graag inspireren.

  Laat jij je inspireren hoe je met hartverwarmende hospitality en warme verbindingen mensen zich snel  thuis laat voelen in een voor hen nieuwe omgeving?

  Luc van Bussel
  Oprichter Onemeeting.com
  Chief Hospitality Officer

  Volg mijn Social Media