Hoe ik je kan inspireren?

Dat kan op drie manieren, maar het kan ook precies zoals jij dat wilt. Maatwerk is mijn favoriet.

Blog partij voor de gastvrijheid

Keynote (live of online)
‘Dé Beste Service in Zeven Stappen’

De beste service komt niet uit de lucht vallen. In deze keynote worden de deelnemers geïnspireerd met een unieke service & gastvrijheidsformule die voor iedere organisatie werkt, gegarandeerd. De beste service ontstaat altijd tussen twee mensen die elkaar leren kennen. Hoe maak je van een onbekende klant, gast, consument of medewerker en warme relatie? Hoe werkt dat eigenlijk? Kijk voor de reacties van vele deelnemers en opdrachtgevers bij onze recensies.

Masterclass (live of online)
‘Hospitality in een digitale samenleving’

In een masterclass van 75 minuten krijgt de keynote nog meer beleving en interactie met het publiek. In de masterclass worden de deelnemers meegenomen naar het hoogstpersoonlijke gastvrijheidsverhaal van Luc van Bussel in Hotel Germaine. Het thuisgevoel staat centraal. Hoe maak je dat? De gastvrijheidsformule in zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ vormen ook hier de kern van de masterclass. Lees hier de recensies van deelnemers.

Delta Lloyd

Theatershow
‘HOME hoe maak je dat?’

In een theatershow ‘HOME’ van 90 minuten krijgt het publiek een inspirerende en animerende versie van de masterclass. De theatershow laat het publiek horen, zien en voelen wat de kracht van ‘thuis’ is in een digitale samenleving. De softskills van het thuisgevoel laten bedrijven, organisaties, instellingen en overheden zien dat échte verbindingen niet digitaal zijn, maar mensentaal. Het is hartwerken, maar kent geen kwaad. Het is een gastvrijheidsbeleving met hoge momentkracht voor alle deelnemers. Lees hier de recensies van gasten.

Eendaagse of tweedaagse gastvrijheidstraining
‘Hospitality in de Praktijk’

Tijdens de eendaagse of tweedaagse gastvrijheidstraining worden de deelnemers meegenomen in de zeven stappen die voor een optimale hospitality ervaring zorgen voor bezoekers, gasten en klanten van bedrijven, organisaties, instellingen en overheden. Luc van Bussel en Herberd Prinsen van HPC Trainingen hebben een uniek programma samengesteld om gastvrijheidsmedewerkers gedurende een eendaagse of tweedaagse training een unieke ervaring te bieden. De training bestaat uit een inspirerende en motiverende gedeelte over wat is gastvrijheid en wat zijn de achtergronden bij gastvrijheid. Daarnaast biedt het programma een zeer praktisch gedeelte.

Wil je mij direct boeken?

Heeft u vragen over de beschikbaarheid of over organisatorische zaken?
Neem dan contact op met:

Ina van Tolij
Event- en Hospitality Manager
Ina@LucvanBussel.com
+31(0)6 – 25 42 88 55

Of stuur jouw verzoek middels onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op om het te organiseren.

    Dit formulier slaat de ingevulde gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens niet delen met derden. Bekijk ons privacy policy om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.

    Zwarte Sint & Witte Pieten

    Luc van Bussel  

    Volg mijn SocialMedia

    Sinds 2013 ben ik een trotse sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds.