Gastvrijheid en gastblijheid worden gemaakt door alle service-medewerkers van bedrijven en organisaties. De medewerkers die direct en rechtstreeks contact hebben met gasten en klanten zijn allesbepalend voor de voelbare hospitality beleving. Dat geldt eigenlijk voor alle soorten bedrijven, organisaties, instellingen en zelfs in een land. De service-medewerkers bepalen uiteraard het succes van het gastvrijheidsbedrijf. Het gastvrije gevoel komt niet uit de lucht vallen en is pure emotie.

Service-medewerkers zijn de hospitality-motor. Dat lijkt niet altijd vanzelfsprekend, want deze medewerkers dragen vaak ook nog de lasten van vele traditionele, hiërarchische en bovenliggende managementlagen. Vreemd eigenlijk dat mensen die iedere dag en iedere keer weer het hospitality-verschil moeten maken, (te) vaak moeten lijden onder druk van alle soorten leiders. Een eigentijdse hospitality organisatie vraagt om dienende, inspiratieve en voorbeeldleiders die positieve energie delen met alle lagen in de organisatie. Hoe minder lagen hoe beter. Platte organisatie hebben de toekomst, maar dat vraagt om nieuwe, warme leiders.

“Service-medewerkers zijn de hospitality-motor.”

Een oprechte hospitality organisatie creëert een podium voor de service-medewerkers die gasten -en klantencontact waarmaken en warmmaken. Bij Regardz Hospitality Group vieren we jaarlijks onze service-cultuurhelden van onze 11 eigen locaties in Nederland. Binnen ons service -en cultuurprogramma Kindest Regardz kiezen alle medewerkers in onze locaties hun Kindest Service-medewerker van het jaar. Het zijn onze pur sang hospitality-helden die een belangrijke bijdrage leveren aan de ‘warmte’ van ons bedrijf. De verkiezing geeft betekenis aan onze ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te zijn. Alles draait daarbij om warmte. Warme mensen maken verbinding. Dat is een natuurwet. Menselijke warmte komt echter nooit vanzelf (anders dan de zon) en ontstaat alleen maar door de extra service, zorg en passie voor onze gasten en klanten.

“De verkiezing geeft betekenis aan onze ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te zijn.”

De hospitality-helden inspireren hun collega’s om altijd weer de kansen op te sporen om gasten en klanten te omarmen met ongevraagde service. Alle winnaars van de Kindest Service medewerker verkiezing kiezen ook nog een groepswinnaar. De winnaars van de afgelopen jaren zijn de hospitality-helden van ons bedrijf. Zij hebben knuffel -en verbindingskracht en worden gelukkig van mensen gelukkig maken.

Een ode aan onze helden van 2017:

Asha Nabbale Eenhoorn Amersfoort

Bas Pijffers La Vie Utrecht

Bert Claessen Berghotel Amersfoort

Ferdi Steenbrink Hospitality Center

Ilse Ootjers Planetarium Amsterdam

Kim Buijsman Rotterdam Airport Hotel

Lambert Grolleman Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

Léon Egberts Level Eleven Amsterdam

Ronald van Dam The Globe Den Haag

Saviëlle Roemeling WTC Arnhem

Wiete Velter Gele Kegels Eindhoven

Wil je meer informatie? Dat kan via  mijn Instagram of LinkedIn. Of heb je interesse in een keynote? Neem dan de 1e stap en klik hier.