Het is vandaag weer donderdag 18 april 2019: het is Nationale Secretaressedag 2019. Het is Ina-dag. Ina is de Directiesecretaresse van Regardz Hospitality Group in Amersfoort. Vandaag gaan we haar verrassen met haar nieuwe (extra) functie van Hospitality Manager van het Hospitality Center (Hoofdkantoor) van onze organisatie. De functie van Hospitality Manager is eigenlijk de betere functie/naam voor de belangrijke rol die Ina vervult voor onze organisatie.

“Het is Ina-dag.”

Ina is de vertegenwoordiging van de directie & aandeelhouders voor iedereen die met ons een afspraak wilt en iedereen met wie wij een bijeenkomst willen plannen. Ina beheert onze tijd, onze intensiteit en onze prioriteit. Lijkt ons redelijk belangrijk, maar het meest belangrijke vinden we de warme relaties die Ina maakt met alle (nieuwe) contacten. Ina vertegenwoordigt feitelijk onze hartverwarmende bedrijfscultuur op het hoogste niveau.

“Ina beheert onze tijd, onze intensiteit en onze prioriteit.”

Alles wat Ina zegt zal altijd doorklinken als de ‘Tone at the top’. Het weerspiegelt daarmee de cultuurtoon van de hele organisatie. Daarom zijn we oprecht van mening dat op dag van de Secretaresse het de hoogste tijd wordt voor de opwaardering van de cruciale rol en functie. We zien ook de verwarde ontwikkeling waarbij de secretaresse wordt weg-gedigitaliseerd of in een onwerkbare kantoortuin terecht komt met iedere dag een nieuwe werkplek. Wie heeft in hemelsnaam ooit bedacht dat zo’n chaotische kantoortuin het nieuwe werk-utopia zou gaan worden?

“Daarom zijn we oprecht van mening dat op dag van de Secretaresse het de hoogste tijd wordt voor de opwaardering van de cruciale rol en functie.”

In ons bedrijf geloven we in de kracht van een warme bedrijfscultuur en in de cruciale gastgeversrol van de Directiesecretaresse. Een betere functie/naam is dan ook Hospitality Manager. Als je Ina aan de telefoon krijgt of als je door Ina hartelijk welkom wordt geheten, merk je meteen wat ik bedoel. Als je nader kennismaakt met Ina, dan geloof je waarom ze feitelijk de Hospitality Manager is van onze organisatie. Ik gun iedere organisatie en iedere directie een Ina. In mijn eerdere ode aan Ina roemde ik haar met de uitspraak dat ze mijn rechter en linkerhand was. Ze voert uit waar ik van droom en dat al bijna twintig jaar. Lieve Ina, van harte gefeliciteerd met je (extra) functie van Hospitality Manager. Het is iedere dag thuiskomen bij jou.

Wil je meer informatie? Dat kan via  mijn Instagram of LinkedIn. Of heb je interesse in een keynote? Neem dan de 1e stap en klik hier.