De eerste indruk maakt altijd indruk

Hospitality in de Praktijk

Hospitality in de Praktijk

 • Helder inzicht

 • Zeer praktisch

 • Boordevol inspiratie

Hoe word je een Hospitality Professional in de praktijk?

In Nederland werken ontzettend veel mensen in de hospitality of vervullen een gastvrijheidsfunctie in hun organisatie. De receptie van een Stadskantoor is de eerste plek voor een warme ontmoeting. De receptie van een advocatenkantoor op de Zuidas is het eerste contact tussen de klant en het bedrijf. Het eerste contact, het hartelijk welkom geeft meteen een eerste indruk over de kwaliteit van het gehele bedrijf. De ontvangst bij een IT-bedrijf, een zorginstelling of bij de Tweede Kamer maakt wel of niet indruk op de bezoeker. Een goede indruk? Een vreselijke indruk?

Luc van Bussel - Hospitality in de Praktijk - Groep springende jonge mensen met de handen in de lucht. happy people

Hospitality in de Praktijk

Gastvrijheidsmedewerkers zorgen voor de eerste indruk

Tijdens de eendaagse of tweedaagse hospitalitytraining worden de deelnemers meegenomen in de zeven stappen die voor een optimale hospitality ervaring zorgen voor bezoekers, gasten en klanten van bedrijven, organisaties, instellingen en overheden. Luc van Bussel en Herberd Prinsen van HPC Trainingen hebben een uniek programma samengesteld om gastvrijheidsmedewerkers gedurende een eendaagse of tweedaagse training een unieke ervaring te bieden. De training bestaat uit een inspirerende en motiverende gedeelte over wat is gastvrijheid en wat zijn de achtergronden bij gastvrijheid. Daarnaast biedt het programma een zeer praktisch gedeelte waarbij de nadruk ligt op een nieuwe gastvrijheidshouding, gedrag en mindset.

Luc van Bussel & Herberd Prinsen
maken het verschil

Hospitality in de Praktijk is een unieke combinatie van inspiratie, beleving en praktijk. Luc & Herberd zijn beide experts in gastvrijheid. Het nieuwe praktijkprogramma brengt het beste van twee werelden bij elkaar: de gastvrijheidsvisie, missie en model van Luc van Bussel en de expertise van Herberd Prinsen in opleidingen, trainingen, teamontwikkeling en coaching. Hospitality in de Praktijk is actueler dan ooit. Tijdens de coronacrisis is eens te meer duidelijk geworden dat échte contacten en verbindingen het verschil maken. Gastvrijheid gaat over de kunst van warme verbindingen maken. Die verbinding begint met een memorabele eerste indruk.

HEB JE INTERESSE IN EEN EENDAAGSE OF TWEEDAAGSE TRAINING?

Wij komen graag met je in contact. Het onderstaand formulier kun je gebruiken om een eerste stap zetten. Of stuur een e-mail naar contact@lucvanbussel.com.

  Voel je vrij om dit te delen

  Luc van Bussel 

  Volg mijn SocialMedia

  Sinds 2013 ben ik een trotse sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds.