Een thuis voor iedere automobilist

Automotive Hospitality

Automotive Hospitality

 • Helder inzicht

 • Zeer praktisch

 • Boordevol inspiratie

Een thuis voor iedere automobilist

Dat zou mooi zijn. Een thuis voor iedere automobilist. Niet alleen een hele dure showroom voor hele dure of mindere dure auto’s, maar ook een Hospitality room waar kijkers, kopers en klanten zich helemaal op hun gemak voelen. De dure automerken hebben dat eigenlijk best goed voor elkaar. De autofabrikant en de importeurs van luxe mobielen, hebben in de afgelopen jaren de dealers fors laten investeren in de beleving van de showroom. In vele gevallen is er echt sprake van een Hospitality gebied. Is er nu ook tijd voor Hospitality Training?

Luc van Bussel - Automotive Hospitality -Businessman in a car salon. Black male in a suit.

(Automotive) Hospitality is meer dan een volautomaat

De koffie wordt steeds beter bij veel dealerbedrijven en de koffiecorner ook. Mooie volautomatische koffiezetapparaten zorgen intussen voor dat vers kopje koffie. Gastvrijheid begint tenslotte met de vraag: “Heeft u misschien zin in een kopje koffie?”. Het aanbieden van koffie is de beste eerste stap om mensen zich thuis te laten voelen in een vreemde omgeving. Thee mag uiteraard ook, maar dan wel verse thee en niet dat slappe zakje uit de grote doos. Helaas is de koffie nog te vaak een ‘pak het lekker zelf service’ in het doorsnee dealerbedrijf. Horeca is velen vreemd. Toch doen we thuis niet anders voor onze eigen gasten.

Alles draait om beleving

Het autobedrijf van de toekomst is een klein Ferrari World bedrijf zoals in Abu Dhabi. Het automerk kun je daar voelen. Dat is automotive experience. In het dealerbedrijf van morgen kun je het automerk voelen. Dit lukt niet alleen met de auto’s in een chique omgeving neer te zetten, maar door vooral een excellente service & Hospitality te bieden die bij de kracht van het automerk hoort. Een auto van een ton en een service van een stagiaire blijft een bizarre combi. Investeer in de beleving van gastvrijheid. Het thuisgevoel is het nieuwe autogevoel.

Luc van Bussel - Automotive Hospitality - 2 rode Ferrari's in een showroom waarvan 1 met de deuren omhoog open.

Wat kan je met ons organiseren?

Keynote

In een keynote van 40 minuten worden de deelnemers meegenomen in de wereld van gastvrijheid.

Wat is gastvrijheid? Waarom maakt gastvrijheid het verschil in een digitale samenleving? In zeven stappen naar Hartverwarmende Hospitality is de kern van de keynote. Deze unieke, inspirerende gastvrijheidsformule laat de deelnemers zien dat gastvrijheid altijd door drie ‘warmtezones’ gaat en dat telkens met een actie en reactie. Het maken van een oprecht thuisgevoel voor gasten, klanten, opdrachtgevers, cliënten, patiënten en andere relaties is de output voor alle deelnemers.

Masterclass

In een masterclass van 90 minuten krijgt de keynote nog meer beleving en interactie met het publiek.

In de masterclass worden de deelnemers meegenomen naar het hoogstpersoonlijke gastvrijheidsverhaal van Luc van Bussel in Hotel Germaine. Het thuisgevoel staat centraal. Hoe maak je dat? De gastvrijheidsformule in zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ vormen ook hier de kern van de masterclass.

Theatershow

In een theatershow ‘HOME’ van 120 minuten krijgt het publiek een inspirerende en animerende versie van de masterclass.

De theatershow laat het publiek horen, zien en voelen wat de kracht van ‘thuis’ is in een digitale samenleving. De softskills van het thuisgevoel laten bedrijven, organisaties, instellingen en overheden zien dat échte verbindingen niet digitaal zijn, maar mensentaal. Het is hartwerken, maar kent geen kwaad. Het is een gastvrijheidsbeleving met hoge momentkracht voor alle deelnemers.

Wil je mij direct boeken?

Stuur jouw verzoek middels onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op om het te organiseren.

  Vragen?

  Heeft u vragen over de beschikbaarheid of over organisatorische zaken? Neem dan contact op met:

  Ina van Tolij
  Event- en Hospitality Manager
  Ina@LucvanBussel.com
  +31(0)6 – 25 42 88 55

  Foto Ina van Tolij met open armen om mensen hartelijk welkom te heten voor contact of informatie of boeken Luc van Bussel
  Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend

  Ik kom je graag inspireren.
  At your service.

  Laat je inspireren met de kracht en de kansen van gastvrijheid in de nieuwe winkelbeleving waar (nieuwe) klanten ‘Klantgelukkig’ worden door het nieuwe ‘Thuisgevoel’. Het goede nieuws is: klantgelukkig maken kun je leren en kopiëren.