[rev_slider alias=”cityhospitality-12″ /]

Een thuis voor iedere automobilist

Dat zou mooi zijn. Een thuis voor iedere automobilist. Niet alleen een hele dure showroom voor hele dure of mindere dure auto’s, maar ook een Hospitality room waar kijkers, kopers en klanten zich helemaal op hun gemak voelen. De dure automerken hebben dat eigenlijk best goed voor elkaar. De autofabrikant en de importeurs van luxe mobielen, hebben in de afgelopen jaren de dealers fors laten investeren in de beleving van de showroom. In vele gevallen is er echt sprake van een Hospitality gebied. Is er nu ook tijd voor Hospitality Training?

Hospitality is meer dan een volautomaat

De koffie wordt steeds beter bij veel dealerbedrijven en de koffiecorner ook. Mooie volautomatische koffiezetapparaten zorgen intussen voor dat vers kopje koffie. Gastvrijheid begint tenslotte met de vraag: “Heeft u misschien zin in een kopje koffie?”. Het aanbieden van koffie is de beste eerste stap om mensen zich thuis te laten voelen in een vreemde omgeving. Thee mag uiteraard ook, maar dan wel verse thee en niet dat slappe zakje uit de grote doos. Helaas is de koffie nog te vaak een ‘pak het lekker zelf service’ in het doorsnee dealerbedrijf. Horeca is velen vreemd. Toch doen we thuis niet anders voor onze eigen gasten.

BEKIJK HIER EEN TRAILER

Alles draait om beleving

Het autobedrijf van de toekomst is een klein Ferrari World bedrijf zoals in Abu Dhabi. Het automerk kun je daar voelen. Dat is automotive experience. In het dealerbedrijf van morgen kun je het automerk voelen. Dit lukt niet alleen met de auto’s in een chique omgeving neer te zetten, maar door vooral een excellente service & Hospitality te bieden die bij de kracht van het automerk hoort. Een auto van een ton en een service van een stagiaire blijft een bizarre combi. Investeer in de beleving van gastvrijheid. Het thuisgevoel is het nieuwe autogevoel.

Ik kom je graag inspireren.
At your service.

Laat je inspireren met de kracht en de kansen van gastvrijheid in de nieuwe winkelbeleving waar (nieuwe) klanten ‘Klantgelukkig’ worden door het nieuwe ‘Thuisgevoel’. Het goede nieuws is: klantgelukkig maken kun je leren en kopiëren.