[rev_slider alias=”cityhospitality-1″ /]

Zorg & gastvrijheid kunnen niet zonder elkaar

Het was een hele eer om een aantal jaren geleden de ‘Dag van de Gastvrijheid in Zorg’ te openen in het Beatrix Theater. Het werd een persoonlijke ode aan de zorg en zat boordevol bewondering, respect en waardering. Zeker in deze coronatijden maken we allemaal een diepe buiging voor de mensen in de zorg. Mijn ervaringen met de zorg zijn geweldig, maar er is zeker ruimte voor gastvrijheid.

Het thuisgevoel in tijden van zorg

Zorgcentra, ziekenhuizen en medische centra zijn niet direct omgevingen waar je graag bent en verblijft, integendeel. De drempel is hoog en het niet-thuisgevoel ook. Daarom kan gastvrijheid in de zorg een heel belangrijke aanvulling zijn op medische kant van het korte of lange verblijf. Stel je voor: je voelt je meteen op je gemak bij binnenkomst? Hoe maak je dat gemak?

BEKIJK HIER EEN TRAILER

Gastvrijheid is de moeder van alle zorg

Als mensen zich thuisvoelen in de zorg, gaat iedereen zich sneller beter voelen. Dat lijkt me een mooie gedachte. De positieve energie van het thuisgevoel helpt ongetwijfeld bij een voorspoedig herstel. Gastvrijheid is een mensen-mensen-kunst: een gave om andere mensen snel een thuisgevoel te geven. Hoe doe je dat en hoe doe je dat met het hele zorgteam? Laat je inspireren door een gastvrijheidsvisie, missie en model dat inspireert. Hierdoor wordt het oneindig deelbaar en aanstekelijk.

Ik kom je graag inspireren.
At your service.

Laat jij je inspireren hoe je met Hartverwarmende Hospitality en warme verbindingen mensen zich snel thuis laat voelen in een voor hen nieuwe omgeving?