Medewerkers zijn de belangrijkste klanten & gasten

Incompany Hospitality

Incompany Hospitality

 • Helder inzicht

 • Zeer praktisch

 • Boordevol inspiratie

Voelen jouw medewerkers zich als een vis in het water?

Zo ja, dan is de kans groot dat de klanten en gasten zich ook zo gaan voelen. Zo nee, hoe wil je dan dat klanten en gasten zich zo gaan voelen? Als ondernemer ben ik gaan geloven dat mensen zich pas echt tevreden en gelukkig voelen als ze zich ‘thuisvoelen’. Hoe maak je van je organisatie een ‘huiskamer’? Is er een eigentijds cultuurbeleid dat zorgdraagt voor de warmteontwikkeling binnen je organisatie?

Luc van Bussel - Incompany Hospitality - medewerkers Onemeeting.com verkleed voor nieuwjaarsfeest op podium met elkaar voor foto

Incompany Hospitality

Toeval of purpose?

Laat je de bedrijfscultuur over aan het toeval of is het verweven met de purpose, de visie, de missie en dus de strategie van de organisatie? Gastvrijheid is het beste middel om een bedrijfscultuur te sturen naar een hoger plan. ‘What you give is what you get’ is een waar cliché. Hoe kun je verwachten van je team dat ze super aardig zijn voor je klanten en gasten als jij dat niet bent voor hen?

Interne aardigheid voor excellente service

Als je de aardigste werkgever bent, word je vanzelf de aardigste organisatie voor je klanten en gasten. Dat is wat gastvrijheid kan brengen in iedere organisatie. Met ‘Gastvrijheid in Zeven Stappen’ wordt het bewustzijn van hoe het ‘thuisgevoel’ voor medewerkers, gasten en klanten werkt zichtbaar, voelbaar en bovenal kopieerbaar. Onze Zeven-Stappen-Serviceformule heeft zich bewezen. Ons verhaal hebben we opgeschreven in het boek ‘De Confetti Company’.

Luc van Bussel - Incompany Hospitality - Nieuwjaarsparty met personeel op dansvloer alle medewerkers verkleed en dj op voorgrond

Wat kan je met ons organiseren?

Keynote

In een keynote van 40 minuten worden de deelnemers meegenomen in de wereld van gastvrijheid.

Wat is gastvrijheid? Waarom maakt gastvrijheid het verschil in een digitale samenleving? In zeven stappen naar Hartverwarmende Hospitality is de kern van de keynote. Deze unieke, inspirerende gastvrijheidsformule laat de deelnemers zien dat gastvrijheid altijd door drie ‘warmtezones’ gaat en dat telkens met een actie en reactie. Het maken van een oprecht thuisgevoel voor gasten, klanten, opdrachtgevers, cliënten, patiënten en andere relaties is de output voor alle deelnemers.

Masterclass

In een masterclass van 90 minuten krijgt de keynote nog meer beleving en interactie met het publiek.

In de masterclass worden de deelnemers meegenomen naar het hoogstpersoonlijke gastvrijheidsverhaal van Luc van Bussel in Hotel Germaine. Het thuisgevoel staat centraal. Hoe maak je dat? De gastvrijheidsformule in zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ vormen ook hier de kern van de masterclass.

Theatershow

In een theatershow ‘HOME’ van 120 minuten krijgt het publiek een inspirerende en animerende versie van de masterclass.

De theatershow laat het publiek horen, zien en voelen wat de kracht van ‘thuis’ is in een digitale samenleving. De softskills van het thuisgevoel laten bedrijven, organisaties, instellingen en overheden zien dat échte verbindingen niet digitaal zijn, maar mensentaal. Het is hartwerken, maar kent geen kwaad. Het is een gastvrijheidsbeleving met hoge momentkracht voor alle deelnemers.

Wil je mij direct boeken?

Stuur jouw verzoek middels onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op om het te organiseren.

  Vragen?

  Heeft u vragen over de beschikbaarheid of over organisatorische zaken? Neem dan contact op met:

  Ina van Tolij
  Event- en Hospitality Manager
  Ina@LucvanBussel.com
  +31(0)6 – 25 42 88 55

  Foto Ina van Tolij met open armen om mensen hartelijk welkom te heten voor contact of informatie of boeken Luc van Bussel
  Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend

  Ik kom je graag inspireren.
  At your service.

  Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.