[rev_slider alias=”instorehospitality-1″ /]

Voelen jouw medewerkers zich als een vis in het water?

Zo ja, dan is de kans groot dat de klanten en gasten zich ook zo gaan voelen. Zo nee, hoe wil je dan dat klanten en gasten zich zo gaan voelen? Als ondernemer ben ik gaan geloven dat mensen zich pas echt tevreden en gelukkig voelen als ze zich ‘thuisvoelen’. Hoe maak je van je organisatie een ‘huiskamer’? Is er een eigentijds cultuurbeleid dat zorgdraagt voor de warmteontwikkeling binnen je organisatie?

Toeval of purpose?

Laat je de bedrijfscultuur over aan het toeval of is het verweven met de purpose, de visie, de missie en dus de strategie van de organisatie? Gastvrijheid is het beste middel om een bedrijfscultuur te sturen naar een hoger plan. ‘What you give is what you get’ is een waar cliché. Hoe kun je verwachten van je team dat ze super aardig zijn voor je klanten en gasten als jij dat niet bent voor hen?

BEKIJK HIER EEN TRAILER

Interne aardigheid voor excellente service

Als je de aardigste werkgever bent, word je vanzelf de aardigste organisatie voor je klanten en gasten. Dat is wat gastvrijheid kan brengen in iedere organisatie. Met ‘Gastvrijheid in Zeven Stappen’ wordt het bewustzijn van hoe het ‘thuisgevoel’ voor medewerkers, gasten en klanten werkt zichtbaar, voelbaar en bovenal kopieerbaar. Onze Zeven-Stappen-Serviceformule heeft zich bewezen. Ons verhaal hebben we opgeschreven in het boek ‘De Confetti Company’.

Ik kom je graag inspireren.
At your service.

Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.