Maak klanten winkelgelukkig

Instore Hospitality

Instore Hospitality

 • Helder inzicht

 • Zeer praktisch

 • Boordevol inspiratie

Gastvrijheid als nieuwe emotie binnen de Customer Experience

Consumenten blijven producten en diensten zoeken. Vooral digitaal, maar nog steeds in de aantrekkelijke winkelstraat of shopping village. De échte emotionele band tussen de klant en het (store)merk maakt steeds meer het verschil. Emotie is de belangrijkste succesfactor geworden in de Customer Experience en emotionele data is hot.

Luc van Bussel - Instore Hospitality - onge verkoopster, gemengd ras Afro-Amerikaans) helpt klant.

Instore Hospitality

Het persoonlijke en individuele contact met de klant gaan de nieuwe klantwaarde bepalen in de Customer Experience. Het overtreffen van de individuele klantverwachting is de grote doelstelling van Retail pioniers en marktleiders. De winkel wordt een beleving en het verschil met een webshop voltrekt zich in de zintuigelijke beleving die momentkracht heeft.

Oprechte gastvrijheid geeft retailers nieuwe klantblijheid. Het maken van echte, oprechte en warme klantomgevingen vraagt om hartverwarmende instore hospitality. Wat is hospitality? Hoe maak je een gastvrije winkelbeleving? Kun je gastvrijheid leren? Waarom is gastvrijheid essentieel in de winkelbeleving van de toekomst?

Gastvrijheid is een psychologisch proces in zeven stappen: van een onbekende klant naar een vertrouwde relatie. Van een ‘koude’ eerste bezoeker naar een ‘warme’ terugkerende fan. Gastvrijheid zorgt voor het thuisgevoel: een omgeving waar mensen zich veilig, comfortabel, geïnspireerd en gemotiveerd voelen om een besteding te doen.

Niet omdat het moet,
maar omdat het gelukkig maakt.
Winkelgeluk.

Wat kan je met ons organiseren?

Keynote

In een keynote van 40 minuten worden de deelnemers meegenomen in de wereld van gastvrijheid.

Wat is gastvrijheid? Waarom maakt gastvrijheid het verschil in een digitale samenleving? In zeven stappen naar Hartverwarmende Hospitality is de kern van de keynote. Deze unieke, inspirerende gastvrijheidsformule laat de deelnemers zien dat gastvrijheid altijd door drie ‘warmtezones’ gaat en dat telkens met een actie en reactie. Het maken van een oprecht thuisgevoel voor gasten, klanten, opdrachtgevers, cliënten, patiënten en andere relaties is de output voor alle deelnemers.

Masterclass

In een masterclass van 90 minuten krijgt de keynote nog meer beleving en interactie met het publiek.

In de masterclass worden de deelnemers meegenomen naar het hoogstpersoonlijke gastvrijheidsverhaal van Luc van Bussel in Hotel Germaine. Het thuisgevoel staat centraal. Hoe maak je dat? De gastvrijheidsformule in zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ vormen ook hier de kern van de masterclass.

Theatershow

In een theatershow ‘HOME’ van 120 minuten krijgt het publiek een inspirerende en animerende versie van de masterclass.

De theatershow laat het publiek horen, zien en voelen wat de kracht van ‘thuis’ is in een digitale samenleving. De softskills van het thuisgevoel laten bedrijven, organisaties, instellingen en overheden zien dat échte verbindingen niet digitaal zijn, maar mensentaal. Het is hartwerken, maar kent geen kwaad. Het is een gastvrijheidsbeleving met hoge momentkracht voor alle deelnemers.

Wil je mij direct boeken?

Stuur jouw verzoek middels onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op om het te organiseren.

  Vragen?

  Heeft u vragen over de beschikbaarheid of over organisatorische zaken? Neem dan contact op met:

  Ina van Tolij
  Event- en Hospitality Manager
  Ina@LucvanBussel.com
  +31(0)6 – 25 42 88 55

  Foto Ina van Tolij met open armen om mensen hartelijk welkom te heten voor contact of informatie of boeken Luc van Bussel
  Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend

  Ik kom je graag inspireren.
  At your service.

  Laat je inspireren met de kracht en de kansen van gastvrijheid in de nieuwe winkelbeleving waar (nieuwe) klanten ‘Klantgelukkig’ worden door het nieuwe ‘Thuisgevoel’. Het goede nieuws is: klantgelukkig maken kun je leren en kopiëren.