[rev_slider alias=”welkom-11″ /]

Gastvrijheid als nieuwe emotie binnen de Customer Experience

Consumenten blijven producten en diensten zoeken. Vooral digitaal, maar nog steeds in de aantrekkelijke winkelstraat of shopping village. De échte emotionele band tussen de klant en het (store)merk maakt steeds meer het verschil. Emotie is de belangrijkste succesfactor geworden in de Customer Experience en emotionele data is hot.

Het persoonlijke en individuele contact met de klant gaan de nieuwe klantwaarde bepalen in de Customer Experience. Het overtreffen van de individuele klantverwachting is de grote doelstelling van Retail pioniers en marktleiders. De winkel wordt een beleving en het verschil met een webshop voltrekt zich in de zintuigelijke beleving die momentkracht heeft.

Oprechte gastvrijheid geeft retailers nieuwe klantblijheid. Het maken van echte, oprechte en warme klantomgevingen vraagt om hartverwarmende instore hospitality. Wat is hospitality? Hoe maak je een gastvrije winkelbeleving? Kun je gastvrijheid leren? Waarom is gastvrijheid essentieel in de winkelbeleving van de toekomst?

BEKIJK HIER EEN TRAILER

Gastvrijheid is een psychologisch proces in zeven stappen: van een onbekende klant naar een vertrouwde relatie. Van een ‘koude’ eerste bezoeker naar een ‘warme’ terugkerende fan. Gastvrijheid zorgt voor het thuisgevoel: een omgeving waar mensen zich veilig, comfortabel, geïnspireerd en gemotiveerd voelen om een besteding te doen.

Niet omdat het moet,
maar omdat het gelukkig maakt.
Winkelgeluk.

Ik kom je graag inspireren.
At your service.

Laat je inspireren met de kracht en de kansen van gastvrijheid in de nieuwe winkelbeleving waar (nieuwe) klanten ‘Klantgelukkig’ worden door het nieuwe ‘Thuisgevoel’. Het goede nieuws is: klantgelukkig maken kun je leren en kopiëren.