ALS SCHRIJVER

ALS SCHRIJVER

Schrijven is mijn grote passie. Iedere dag moet ik schrijven. Mijn emotie worden woorden, teksten en boeken. ‘Wie schrijft die blijft’ ben ik zelf inhoud aan het geven. Ik schrijf vooral met de hoop dat mijn kinderen het straks allemaal nog een keer gaan lezen. Zo kunnen ze hopelijk alles over hun vader meevoelen en begrijpen. Misschien maken woorden wel een eeuwige verbinding tussen de generaties. Ik ben gezegend met de inspiratie om mijn gedachten op papier te kunnen zetten en ze daarmee door te geven aan anderen. Niet iedereen zal mijn woorden begrijpen of ermee instemmen, maar het is mijn waarheid en niets anders dan mijn waarheid.

Mijn boeken. ‘De Confetti Company’ is mijn vierde boek welke in 2019 is uitgekomen. In 2018 kwam ‘Gastgevers in Geluk’ uit en in 2013 ‘Alles Kan Beter, 10 succesfactoren voor duurzame groei’. In 2008 schreef ik het boek ‘INFARCT!, de naderende stilstand van Nederland’.

Luc van Bussel als schrijver signeert zijn boek Gastgevers in Geluk

EN? VOEL JE JE THUIS BIJ MIJ?

Ik kom graag met je in contact. Via onderstaand formulier kun je een eerste stap zetten!

    Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend