Laat klant lachen van Geluk

Online Hospitality

Online Hospitality

 • Helder inzicht

 • Zeer praktisch

 • Boordevol inspiratie

Laat klanten lachen van geluk

We leven in een digitale revolutie die onze samenleving steeds sneller, harder en ook een beetje kouder maakt. De fusie van Internet, Social Media en Smartphone maakt de kern van de digitale revolutie. De webshops bloeien en groeien als kool, zeker in deze gekke coronatijden. De thuis(werk)revolutie is ontketend en de online shops & services nestelen zich voor goed in het economisch speelveld.

Online Hospitality

Toch komt echte service niet van een snelle en feilloze online bestelling alleen. Coolblue laat zien dat het verschil nog altijd gemaakt wordt met échte menselijke service. ‘Alles voor een glimlach’ geeft een nieuwe dimensie aan online.

Luc van Bussel - digitale keynote - dame met oortjes in kijkt naar laptop en luistert naar een keynote

Service is nooit digitaal, maar mensentaal

Online garandeert snelheid, gemak, transparantie en ongetwijfeld scherpere prijzen. Daarmee is online een hele snelle bestelmachine geworden. Ik moet er niet aan denken om alles weer op de oude manier te moeten doen. Gelukkig is er het extreme gebruikersgemak van online. Het verschil maak je daarmee niet. Want, als iedereen online gaat, waar zitten dan de verschillen?

Echte Gastvrijheid

De échte verschillen zitten in de mensen achter de schermen, aan de telefoon en bij de mensen die de aangekochte spullen komen afleveren en soms zelfs monteren. Zijn die gastvrij?

Online Hospitality is King

De Koning van alle service is gastvrijheid: het gevoel dat klanten en gasten zich (vrijwel) meteen thuisvoelen bij jouw bedrijf. Ik denk dat ze dat nastreven bij Coolblue. Ze verplaatsen zich in de dromen, wensen, behoeften en eisen van de klanten. Ze zijn niet uit op de hoogste transactie, maar willen feitelijk hun klanten helpen. Helpen met hun vraag die voorts door Coolblue kan opgelost worden met producten en services.

Hartverwarmende Hospitality

De warme service van een online webshop wordt niet gemaakt door de koude bits & bytes, maar door de warme, vriendelijke, hartelijke, sympathieke en empathische stem waarmee de beller zich helemaal thuisvoelt. Thuisvoelen is het resultaat van Hartverwarmende Hospitality. Laat je die aan het toeval over?

Luc van Bussel - Online Hospitality - Jonge dame zit achter laptop te werken en heeft bankpas in haar hand.

Wat kan je met ons organiseren?

Keynote

In een keynote van 40 minuten worden de deelnemers meegenomen in de wereld van gastvrijheid.

Wat is gastvrijheid? Waarom maakt gastvrijheid het verschil in een digitale samenleving? In zeven stappen naar Hartverwarmende Hospitality is de kern van de keynote. Deze unieke, inspirerende gastvrijheidsformule laat de deelnemers zien dat gastvrijheid altijd door drie ‘warmtezones’ gaat en dat telkens met een actie en reactie. Het maken van een oprecht thuisgevoel voor gasten, klanten, opdrachtgevers, cliënten, patiënten en andere relaties is de output voor alle deelnemers.

Masterclass

In een masterclass van 90 minuten krijgt de keynote nog meer beleving en interactie met het publiek.

In de masterclass worden de deelnemers meegenomen naar het hoogstpersoonlijke gastvrijheidsverhaal van Luc van Bussel in Hotel Germaine. Het thuisgevoel staat centraal. Hoe maak je dat? De gastvrijheidsformule in zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ vormen ook hier de kern van de masterclass.

Theatershow

In een theatershow ‘HOME’ van 120 minuten krijgt het publiek een inspirerende en animerende versie van de masterclass.

De theatershow laat het publiek horen, zien en voelen wat de kracht van ‘thuis’ is in een digitale samenleving. De softskills van het thuisgevoel laten bedrijven, organisaties, instellingen en overheden zien dat échte verbindingen niet digitaal zijn, maar mensentaal. Het is hartwerken, maar kent geen kwaad. Het is een gastvrijheidsbeleving met hoge momentkracht voor alle deelnemers.

Wil je mij direct boeken?

Stuur jouw verzoek middels onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op om het te organiseren.

  Vragen?

  Heeft u vragen over de beschikbaarheid of over organisatorische zaken? Neem dan contact op met:

  Ina van Tolij
  Event- en Hospitality Manager
  Ina@LucvanBussel.com
  +31(0)6 – 25 42 88 55

  Foto Ina van Tolij met open armen om mensen hartelijk welkom te heten voor contact of informatie of boeken Luc van Bussel
  Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend

  Ik kom je graag inspireren.
  At your service.

  Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.