[rev_slider alias=”carehospitality-1″ /]

Laat klanten lachen van geluk

We leven in een digitale revolutie die onze samenleving steeds sneller, harder en ook een beetje kouder maakt. De fusie van Internet, Social Media en Smartphone maakt de kern van de digitale revolutie. De webshops bloeien en groeien als kool, zeker in deze gekke coronatijden. De thuis(werk)revolutie is ontketend en de online shops & services nestelen zich voor goed in het economisch speelveld. Toch komt echte service niet van een snelle en feilloze online bestelling alleen. Coolblue laat zien dat het verschil nog altijd gemaakt wordt met échte menselijke service. ‘Alles voor een glimlach’ geeft een nieuwe dimensie aan online.

Service is nooit digitaal, maar mensentaal

Online garandeert snelheid, gemak, transparantie en ongetwijfeld scherpere prijzen. Daarmee is online een hele snelle bestelmachine geworden. Ik moet er niet aan denken om alles weer op de oude manier te moeten doen. Gelukkig is er het extreme gebruikersgemak van online. Het verschil maak je daarmee niet. Want, als iedereen online gaat, waar zitten dan de verschillen? De échte verschillen zitten in de mensen achter de schermen, aan de telefoon en bij de mensen die de aangekochte spullen komen afleveren en soms zelfs monteren. Zijn die gastvrij?

BEKIJK HIER EEN TRAILER

Online Hospitality is King

De Koning van alle service is gastvrijheid: het gevoel dat klanten en gasten zich (vrijwel) meteen thuisvoelen bij jouw bedrijf. Ik denk dat ze dat nastreven bij Coolblue. Ze verplaatsen zich in de dromen, wensen, behoeften en eisen van de klanten. Ze zijn niet uit op de hoogste transactie, maar willen feitelijk hun klanten helpen. Helpen met hun vraag die voorts door Coolblue kan opgelost worden met producten en services. De warme service van een online webshop wordt niet gemaakt door de koude bits & bytes, maar door de warme, vriendelijke, hartelijke, sympathieke en empathische stem waarmee de beller zich helemaal thuisvoelt. Thuisvoelen is het resultaat van Hartverwarmende Hospitality. Laat je die aan het toeval over?

Ik kom je graag inspireren.
At your service.

Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.