[rev_slider alias=”incompanyhospitality-1″ /]

Het echte thuisgevoel wordt thuis geboren: in je eigen huis. Een huis begint nooit als een thuis, dat vraagt om menselijke nestelkracht. Een huis geeft je een adres, een plaats in de straat en een plek in de gemeenschap. De bewoners van het huis kunnen van de fysieke omgeving in het gekozen landschap een thuis maken. Het scheelt slecht één letter, maar het maakt een wereld van verschil.

Het gemeentehuis van de toekomst

Ieder huis in Nederland staat in een leefomgeving, een buurt, een straat en dat alles in een dorp of stad. Voel jij je thuis in die leefomgeving? Heeft het bestuur van de leefomgeving je van harte welkom geheten in het gemeentehuis? Heb je het gevoel dat er alles aan gedaan wordt om het gemeenschapsgevoel continu te versterken? Hoe staat het eigenlijk met de gastvrijheid in jouw dorp of stad?

BEKIJK HIER EEN TRAILER

City of Hospitality

Eigenlijk horen dorpen en steden gastvrijheidsregio’s te zijn. Plekken waar bestaande en nieuwe bewoners zich onmiddellijk thuisvoelen. Dat thuisgevoel komt nooit vanzelf. Het is ‘hartwerken’ om dat thuisgevoel te bieden. City Hospitality inspireert bestuurders van gemeentes om de meest gastvrije regio van Nederland te worden. Waarom? Dat brengt mensen samen.

Ik kom je graag inspireren.
At your service.

Laat jij je inspireren hoe je met Hartverwarmende Hospitality en warme verbindingen mensen zich snel thuis laat voelen in een voor hen nieuwe omgeving?