Thuisvoelen in je eigen woonomgeving

City Hospitality

City Hospitality

 • Helder inzicht

 • Zeer praktisch

 • Boordevol inspiratie

Het echte thuisgevoel wordt thuis geboren: in je eigen huis. Een huis begint nooit als een thuis, dat vraagt om menselijke nestelkracht. Een huis geeft je een adres, een plaats in de straat en een plek in de gemeenschap. De bewoners van het huis kunnen van de fysieke omgeving in het gekozen landschap een thuis maken. Het scheelt slecht één letter, maar het maakt een wereld van verschil.

Luc van Bussel - City Hospitality -Businessman standing at bank counter and talking with financial advisor

Het gemeentehuis van de toekomst

Ieder huis in Nederland staat in een leefomgeving, een buurt, een straat en dat alles in een dorp of stad. Voel jij je thuis in die leefomgeving? Heeft het bestuur van de leefomgeving je van harte welkom geheten in het gemeentehuis? Heb je het gevoel dat er alles aan gedaan wordt om het gemeenschapsgevoel continu te versterken? Hoe staat het eigenlijk met de gastvrijheid in jouw dorp of stad?

City of Hospitality

Eigenlijk horen dorpen en steden gastvrijheidsregio’s te zijn. Plekken waar bestaande en nieuwe bewoners zich onmiddellijk thuisvoelen. Dat thuisgevoel komt nooit vanzelf. Het is ‘hartwerken’ om dat thuisgevoel te bieden. City Hospitality inspireert bestuurders van gemeenten om de meest gastvrije regio van Nederland te worden. Waarom? Dat brengt mensen samen.

City Hospitality -Den Haag met het stadhuis en zijn atrium. Een gebouw geheel wit met zon die door de glazen dakconstructie komt, ontworpen door Jeff Koon.

Wat kan je met ons organiseren?

Keynote

In een keynote van 40 minuten worden de deelnemers meegenomen in de wereld van gastvrijheid.

Wat is gastvrijheid? Waarom maakt gastvrijheid het verschil in een digitale samenleving? In zeven stappen naar Hartverwarmende Hospitality is de kern van de keynote. Deze unieke, inspirerende gastvrijheidsformule laat de deelnemers zien dat gastvrijheid altijd door drie ‘warmtezones’ gaat en dat telkens met een actie en reactie. Het maken van een oprecht thuisgevoel voor gasten, klanten, opdrachtgevers, cliënten, patiënten en andere relaties is de output voor alle deelnemers.

Masterclass

In een masterclass van 90 minuten krijgt de keynote nog meer beleving en interactie met het publiek.

In de masterclass worden de deelnemers meegenomen naar het hoogstpersoonlijke gastvrijheidsverhaal van Luc van Bussel in Hotel Germaine. Het thuisgevoel staat centraal. Hoe maak je dat? De gastvrijheidsformule in zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ vormen ook hier de kern van de masterclass.

Theatershow

In een theatershow ‘HOME’ van 120 minuten krijgt het publiek een inspirerende en animerende versie van de masterclass.

De theatershow laat het publiek horen, zien en voelen wat de kracht van ‘thuis’ is in een digitale samenleving. De softskills van het thuisgevoel laten bedrijven, organisaties, instellingen en overheden zien dat échte verbindingen niet digitaal zijn, maar mensentaal. Het is hartwerken, maar kent geen kwaad. Het is een gastvrijheidsbeleving met hoge momentkracht voor alle deelnemers.

Wil je mij direct boeken?

Stuur jouw verzoek middels onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op om het te organiseren.

  Vragen?

  Heeft u vragen over de beschikbaarheid of over organisatorische zaken? Neem dan contact op met:

  Ina van Tolij
  Event- en Hospitality Manager
  Ina@LucvanBussel.com
  +31(0)6 – 25 42 88 55

  Foto Ina van Tolij met open armen om mensen hartelijk welkom te heten voor contact of informatie of boeken Luc van Bussel

  Ik kom je graag inspireren.
  At your service.

  Laat jij je inspireren hoe je met Hartverwarmende Hospitality en warme verbindingen mensen zich snel thuis laat voelen in een voor hen nieuwe omgeving?

  Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend