[rev_slider alias=”onlinehospitality-1″ /]

Het Nieuwste Werken is een inspiratiebron

Thuiswerken is het kind van de coronarekening geworden. Vanaf 15 maart werd thuiswerken het eerste vaccin tegen de verspreiding van het coronavirus wereldwijd. In ‘no time’ was iedereen online en werd ‘zoomen’ de nieuwe vergadering. Thuiswerken heeft van kantoorgebouwen lege luchtkastelen gemaakt die staan te wachten op de terugkeer van hun bewoners. Gaan ze terugkomen? Wat denk je? Ik weet het zeker. Thuis werkt niet. Thuiswerken kon altijd al, maar was eigenlijk ‘not done’. Nu is het officieel toegestaan. Gelukkig. Het Nieuwste Werken in het ‘Nieuwste Office Concept’ staat op het punt om geboren te worden.

The office feels like home

Het Nieuwste Werken is de opvolger van de kantoortuin. Gaat deze laatste de crisis overleven? Geen vaste werkplek, feitelijk te weinig werkplekken en waar zitten de collega’s vandaag? Nee, het nieuwste kantoor is geen kantoor meer met willekeurige indeling en werkplekken, maar een bron van inspiratie en merkenergie. Meedenkers (de nieuwe naam van medewerkers?) komen met plezier naar hun Experience Center om zich op te laden met merkbeleving en samenhorigheid. Een team zit nooit individueel thuis te werken, maar komt samen.

(foto Mark Mahaney Airbnb)

BEKIJK HIER EEN TRAILER

Hospitality is Chefsache

In het Brand Experience Center van het eigentijdse bedrijf bruist het van merkinnovaties, merkbeleving, merkmensen, merkemoties en merkmissies. Het nieuwe kantoor is een Disneyland geworden waar mededenkers met plezier naar toegetrokken worden. Niet omdat het moet, niet van ‘nine to five’, niet om het digitale werk te doen dat thuis ook kan, maar om elkaar te zien, te spreken, te motiveren, te inspireren en vooral om samen te creëren, te bouwen aan de oplossingen van morgen. Innovatie vraagt altijd om een inspirerende omgeving. Gastvrijheid is wat een Brand Experience Center bijzonder maakt. Vraag het maar aan Disney.

Ik kom je graag inspireren.
At your service.

Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.