Het Nieuwste Werken is een Inspiratiebron

Office Hospitality

Office Hospitality

 • Helder inzicht

 • Zeer praktisch

 • Boordevol inspiratie

Het Nieuwste Werken is een inspiratiebron

Thuiswerken is het kind van de coronarekening geworden. Vanaf 15 maart 2020 werd thuiswerken het eerste vaccin tegen de verspreiding van het coronavirus wereldwijd. In ‘no time’ was iedereen online en werd ‘zoomen’ de nieuwe vergadering. Thuiswerken had van kantoorgebouwen lege luchtkastelen gemaakt die stonden te wachten op de terugkeer van hun bewoners. Zijn ze terugkomen? Natuurlijk, ik wist het zeker. Thuis werkt niet. Thuiswerken kon altijd al, maar was eigenlijk ‘not done’. Nu werd het officieel toegestaan. Gelukkig. Het Nieuwste Werken in het ‘Nieuwste Office Concept’ stond op het punt om geboren te worden.

Luc van Bussel - Office Hospitality - speciaal kantoor met in een grote hal cabines waarin mensen zitten te vergaderen.

Office Hospitality

The office feels like home

Het Nieuwste Werken is de opvolger van de kantoortuin. En heeft deze laatste de crisis overleefd. Geen vaste werkplek, feitelijk te weinig werkplekken en waar zitten de collega’s vandaag? Nee, het nieuwste kantoor is geen kantoor meer met willekeurige indeling en werkplekken, maar een bron van inspiratie en merkenergie. Meedenkers (de nieuwe naam van medewerkers?) komen met plezier naar hun Experience Center om zich op te laden met merkbeleving en samenhorigheid. Een team zit nooit individueel thuis te werken, maar komt samen.

(foto Mark Mahaney Airbnb)

Hospitality is Chefsache

In het Brand Experience Center van het eigentijdse bedrijf bruist het van merkinnovaties, merkbeleving, merkmensen, merkemoties en merkmissies. Het nieuwe kantoor is een Disneyland geworden waar mededenkers met plezier naar toegetrokken worden. Niet omdat het moet, niet van ‘nine to five’, niet om het digitale werk te doen dat thuis ook kan, maar om elkaar te zien, te spreken, te motiveren, te inspireren en vooral om samen te creëren, te bouwen aan de oplossingen van morgen. Innovatie vraagt altijd om een inspirerende omgeving. Gastvrijheid is wat een Brand Experience Center bijzonder maakt. Vraag het maar aan Disney.

Luc van Bussel - Office Hospitality - Tony Chocolonely kantoor met koffiemachine op de voorgrond en staande pratende mensen.

Wat kan je met ons organiseren?

Keynote

In een keynote van 40 minuten worden de deelnemers meegenomen in de wereld van gastvrijheid.

Wat is gastvrijheid? Waarom maakt gastvrijheid het verschil in een digitale samenleving? In zeven stappen naar Hartverwarmende Hospitality is de kern van de keynote. Deze unieke, inspirerende gastvrijheidsformule laat de deelnemers zien dat gastvrijheid altijd door drie ‘warmtezones’ gaat en dat telkens met een actie en reactie. Het maken van een oprecht thuisgevoel voor gasten, klanten, opdrachtgevers, cliënten, patiënten en andere relaties is de output voor alle deelnemers.

Masterclass

In een masterclass van 90 minuten krijgt de keynote nog meer beleving en interactie met het publiek.

In de masterclass worden de deelnemers meegenomen naar het hoogstpersoonlijke gastvrijheidsverhaal van Luc van Bussel in Hotel Germaine. Het thuisgevoel staat centraal. Hoe maak je dat? De gastvrijheidsformule in zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ vormen ook hier de kern van de masterclass.

Theatershow

In een theatershow ‘HOME’ van 120 minuten krijgt het publiek een inspirerende en animerende versie van de masterclass.

De theatershow laat het publiek horen, zien en voelen wat de kracht van ‘thuis’ is in een digitale samenleving. De softskills van het thuisgevoel laten bedrijven, organisaties, instellingen en overheden zien dat échte verbindingen niet digitaal zijn, maar mensentaal. Het is hartwerken, maar kent geen kwaad. Het is een gastvrijheidsbeleving met hoge momentkracht voor alle deelnemers.

Wil je mij direct boeken?

Stuur jouw verzoek middels onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op om het te organiseren.

  Vragen?

  Heeft u vragen over de beschikbaarheid of over organisatorische zaken? Neem dan contact op met:

  Ina van Tolij
  Event- en Hospitality Manager
  Ina@LucvanBussel.com
  +31(0)6 – 25 42 88 55

  Foto Ina van Tolij met open armen om mensen hartelijk welkom te heten voor contact of informatie of boeken Luc van Bussel
  Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend

  Ik kom je graag inspireren.
  At your service.

  Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.