[rev_slider alias=”cityhospitality-11″ /]

Een bedrijf is hardware, software en flow. In een digitale revolutie is software een verwarrend begrip geworden dat steeds meer gaat over bits & bytes. Toch is software vooral de wij(s)heid van de gehele organisatie. Hoe haal je de maximale flow uit je organisatie? Een organisatie is allerminst een statische massa. Het is een organische multiculturele samenkomst van individuele krachten: wel, gematigd of niet intrinsiek gemotiveerd. Corporate Hospitality inspireert Boardroom (Non)Executives met de optimalisatiekracht van gastvrijheid.

Gastvrijheid begint bij jezelf

Ben jij een gastvrije leider? Een (Non)Executive die mensen aan elkaar bindt en aan de visie, missie, doel en strategie van de organisatie? Ben jij die Secured Based Leader? Ben jij enerzijds die visionair die de lange termijnvisie ziet, voelt, begrijpt en kan omzetten in de acties & besluiten van vandaag en morgen? Ben jij anderzijds de warme leider die begrijpt dat een plan niet zonder excellente uitvoering kan? Corporate Hospitality maakt van koude plannen, warme ambities.

BEKIJK HIER EEN TRAILER

Softskills hebben de toekomst

In de digitale revolutie draait alles om efficiency, snelheid en transactiegemak. Voor Coolblue draait alles om ‘voor de glimlach’ en voor Ikea om ‘aandacht’: aan iemand denken. Aan wie denk jij? Softskills gaan over de zachte vaardigheden waardoor mensen met elkaar beter samenleven en werken. Softskills zijn de nieuwe revolutie. Als alles digitaal wordt, maken mensen (eindelijk) weer het verschil. Laat je inspireren door de kracht van de Softskills van gastvrijheid: Corporate Hospitality.

Ik kom je graag inspireren.
At your service.

Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.