Warme Cultuurmakers in de Boardroom

Corporate Hospitality

Corporate Hospitality

 • Helder inzicht

 • Zeer praktisch

 • Boordevol inspiratie

Een bedrijf is hardware, software en flow. In een digitale revolutie is software een verwarrend begrip geworden dat steeds meer gaat over bits & bytes. Toch is software vooral de wij(s)heid van de gehele organisatie. Hoe haal je de maximale flow uit je organisatie? Een organisatie is allerminst een statische massa. Het is een organische multiculturele samenkomst van individuele krachten: wel, gematigd of niet intrinsiek gemotiveerd. Corporate Hospitality inspireert Boardroom (Non)Executives met de optimalisatiekracht van gastvrijheid.

Gastvrijheid begint bij jezelf - man op kantoor staat met open armen waarschijnlijk iemand te ontvangen

Corporate Hospitality

Gastvrijheid begint bij jezelf

Ben jij een gastvrije leider? Een (Non)Executive die mensen aan elkaar bindt en aan de visie, missie, doel en strategie van de organisatie? Ben jij die Secured Based Leader? Ben jij enerzijds die visionair die de lange termijnvisie ziet, voelt, begrijpt en kan omzetten in de acties & besluiten van vandaag en morgen? Ben jij anderzijds de warme leider die begrijpt dat een plan niet zonder excellente uitvoering kan? Corporate Hospitality maakt van koude plannen, warme ambities.

Softskills hebben de toekomst

In de digitale revolutie draait alles om efficiency, snelheid en transactiegemak. Voor Coolblue draait alles om ‘voor de glimlach’ en voor Ikea om ‘aandacht’: aan iemand denken. Aan wie denk jij? Softskills gaan over de zachte vaardigheden waardoor mensen met elkaar beter samenleven en werken. Softskills zijn de nieuwe revolutie. Als alles digitaal wordt, maken mensen (eindelijk) weer het verschil. Laat je inspireren door de kracht van de Softskills van gastvrijheid: Corporate Hospitality.

Softskills van Corporpate Hospitality - mensen met telefoon en tablet aan het werk

Wat kan je met ons organiseren?

Keynote

In een keynote van 40 minuten worden de deelnemers meegenomen in de wereld van gastvrijheid.

Wat is gastvrijheid? Waarom maakt gastvrijheid het verschil in een digitale samenleving? In zeven stappen naar Hartverwarmende Hospitality is de kern van de keynote. Deze unieke, inspirerende gastvrijheidsformule laat de deelnemers zien dat gastvrijheid altijd door drie ‘warmtezones’ gaat en dat telkens met een actie en reactie. Het maken van een oprecht thuisgevoel voor gasten, klanten, opdrachtgevers, cliënten, patiënten en andere relaties is de output voor alle deelnemers.

Masterclass

In een masterclass van 90 minuten krijgt de keynote nog meer beleving en interactie met het publiek.

In de masterclass worden de deelnemers meegenomen naar het hoogstpersoonlijke gastvrijheidsverhaal van Luc van Bussel in Hotel Germaine. Het thuisgevoel staat centraal. Hoe maak je dat? De gastvrijheidsformule in zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ vormen ook hier de kern van de masterclass.

Theatershow

In een theatershow ‘HOME’ van 120 minuten krijgt het publiek een inspirerende en animerende versie van de masterclass.

De theatershow laat het publiek horen, zien en voelen wat de kracht van ‘thuis’ is in een digitale samenleving. De softskills van het thuisgevoel laten bedrijven, organisaties, instellingen en overheden zien dat échte verbindingen niet digitaal zijn, maar mensentaal. Het is hartwerken, maar kent geen kwaad. Het is een gastvrijheidsbeleving met hoge momentkracht voor alle deelnemers.

Wil je mij direct boeken?

Stuur jouw verzoek middels onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op om het te organiseren.

  Vragen?

  Heeft u vragen over de beschikbaarheid of over organisatorische zaken? Neem dan contact op met:

  Ina van Tolij
  Event- en Hospitality Manager
  Ina@LucvanBussel.com
  +31(0)6 – 25 42 88 55

  Foto Ina van Tolij met open armen om mensen hartelijk welkom te heten voor contact of informatie of boeken Luc van Bussel

  Ik kom je graag inspireren.
  At your service.

  Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.

  Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend