[rev_slider alias=”officehospitality-1″ /]

SCHOOL HOSPITALITY
Met plezier naar school

Gaan kinderen met heel veel plezier naar school? Heeft de school, opleiding of instelling de gedachte omarmd dat ‘leren’ het beste slaagt in een veilige, vertrouwde, verbindende en inspirerende omgeving? De basis-, middelbare- en hogescholen ontvangen dagelijks de volwassenen van de toekomst. Hoe lekker vinden de scholieren de schoolgang? Staan ze op maandagochtend te popelen om weer terug te keren naar de leerrijke omgeving waar ze met veel passie, inspirerende en voorbeeldgedrag hun ‘purpose’ gaan vinden? Hoe staat het eigenlijk met de gastvrijheid van de schoolorganisatie en het leiderschap?

GOED VOORBEELD, DOET GOED VOLGEN
Gastvrijheid in het lessenpakket?

De school heeft minimaal twaalf jaar de kans om zachte vaardigheden als gastvrijheid te laten ervaren. De school met een vijfsterrengevoel lijkt me de beste omgeving voor de aansterking van de intrinsieke motivatie van onze jongeren. Inspiratie kun je niet kopen, daar moet je in terechtkomen of tegenaan lopen. Ik gun onze scholieren, onze jongeren, de nieuwe generatie een gastvrije schoolomgeving waarin de normen en waarden van gastvrijheid zorgen voor veiligheid, vertrouwen, verbinding en vriendschappen. Dat gaat niet vanzelf en komt niet uit de lucht vallen. Het vraagt Hospitality op schoolniveau.

BEKIJK HIER EEN TRAILER

HOSPITALITY IS SAMEN
Hoe gastvrijheid helpt?

Maak kennis met de kracht van gastvrijheid in deze digitale samenleving. De digitale revolutie heeft van onze jongeren GeneratieZ gemaakt door de samenkomst van internet, smartphone en social media. Zachte, verbindende vaardigheden hebben het moeilijk. Gastvrijheid helpt bij de opwarming van de relatievaardigheden. Ontdek de 7 stappen naar Hartverwarmende Hospitality en ontwikkel het echte en oprechte thuisgevoel voor alle leerlingen, scholieren en docenten.

nummer 2 future

Ik kom je graag inspireren.
At your service.

Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.