Met plezier naar school

School Hospitality

School Hospitality

 • Helder inzicht

 • Zeer praktisch

 • Boordevol inspiratie

SCHOOL HOSPITALITY

Gaan kinderen met heel veel plezier naar school? Heeft de school, opleiding of instelling de gedachte omarmd dat ‘leren’ het beste slaagt in een veilige, vertrouwde, verbindende en inspirerende omgeving? De basis-, middelbare- en hogescholen ontvangen dagelijks de volwassenen van de toekomst. Hoe lekker vinden de scholieren de schoolgang? Staan ze op maandagochtend te popelen om weer terug te keren naar de leerrijke omgeving waar ze met veel passie, inspirerende en voorbeeldgedrag hun ‘purpose’ gaan vinden? Hoe staat het eigenlijk met de gastvrijheid van de schoolorganisatie en het leiderschap?

Luc van Bussel - School Hospitality - kinderen in de klas achter tafeltjes en steken hun handen omhoog

GOED VOORBEELD, DOET GOED VOLGEN
Gastvrijheid in het lessenpakket?

De school heeft minimaal twaalf jaar de kans om zachte vaardigheden als gastvrijheid te laten ervaren. De school met een vijfsterrengevoel lijkt me de beste omgeving voor de aansterking van de intrinsieke motivatie van onze jongeren. Inspiratie kun je niet kopen, daar moet je in terechtkomen of tegenaan lopen. Ik gun onze scholieren, onze jongeren, de nieuwe generatie een gastvrije schoolomgeving waarin de normen en waarden van gastvrijheid zorgen voor veiligheid, vertrouwen, verbinding en vriendschappen. Dat gaat niet vanzelf en komt niet uit de lucht vallen. Het vraagt Hospitality op schoolniveau.

HOSPITALITY IS SAMEN
Hoe gastvrijheid helpt?

Maak kennis met de kracht van gastvrijheid in deze digitale samenleving. De digitale revolutie heeft van onze jongeren GeneratieZ gemaakt door de samenkomst van internet, smartphone en social media. Zachte, verbindende vaardigheden hebben het moeilijk. Gastvrijheid helpt bij de opwarming van de relatievaardigheden. Ontdek de 7 stappen naar Hartverwarmende Hospitality en ontwikkel het echte en oprechte thuisgevoel voor alle leerlingen, scholieren en docenten.

Luc van Bussel - School Hospitality - Schoolkinderen houden een bord omhoog waarop met krijt staat geschreven "We are the future"

Wat kan je met ons organiseren?

Keynote

In een keynote van 40 minuten worden de deelnemers meegenomen in de wereld van gastvrijheid.

Wat is gastvrijheid? Waarom maakt gastvrijheid het verschil in een digitale samenleving? In zeven stappen naar Hartverwarmende Hospitality is de kern van de keynote. Deze unieke, inspirerende gastvrijheidsformule laat de deelnemers zien dat gastvrijheid altijd door drie ‘warmtezones’ gaat en dat telkens met een actie en reactie. Het maken van een oprecht thuisgevoel voor gasten, klanten, opdrachtgevers, cliënten, patiënten en andere relaties is de output voor alle deelnemers.

Masterclass

In een masterclass van 90 minuten krijgt de keynote nog meer beleving en interactie met het publiek.

In de masterclass worden de deelnemers meegenomen naar het hoogstpersoonlijke gastvrijheidsverhaal van Luc van Bussel in Hotel Germaine. Het thuisgevoel staat centraal. Hoe maak je dat? De gastvrijheidsformule in zeven stappen en de drie ‘warmtezones’ vormen ook hier de kern van de masterclass.

Theatershow

In een theatershow ‘HOME’ van 120 minuten krijgt het publiek een inspirerende en animerende versie van de masterclass.

De theatershow laat het publiek horen, zien en voelen wat de kracht van ‘thuis’ is in een digitale samenleving. De softskills van het thuisgevoel laten bedrijven, organisaties, instellingen en overheden zien dat échte verbindingen niet digitaal zijn, maar mensentaal. Het is hartwerken, maar kent geen kwaad. Het is een gastvrijheidsbeleving met hoge momentkracht voor alle deelnemers.

Wil je mij direct boeken?

Stuur jouw verzoek middels onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op om het te organiseren.

  Vragen?

  Heeft u vragen over de beschikbaarheid of over organisatorische zaken? Neem dan contact op met:

  Ina van Tolij
  Event- en Hospitality Manager
  Ina@LucvanBussel.com
  +31(0)6 – 25 42 88 55

  Foto Ina van Tolij met open armen om mensen hartelijk welkom te heten voor contact of informatie of boeken Luc van Bussel
  Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend

  Ik kom je graag inspireren.
  At your service.

  Laat je inspireren wat gastvrijheid kan doen voor jouw interne bedrijfscultuur. Ik kom je graag inspireren met de kracht van confetti.