Luc van Bussel met handen tegen elkaar

KERNWAARDEN

KERNWAARDEN

Mijn kernwaarden zijn mijn diepste overtuigingen en drijfveren. Mijn DNA? Niet helemaal en precies. Het zijn geloofspunten waar ik op kan bouwen. Misschien raken ze mij ook het meest en vertellen ze iets over mijn eigen natuur en persoonlijkheid.

Creativiteit

In de creativiteit kan ik alles kwijt. Het scheppen van iets nieuws voelt magisch. Een sterk inlevingsvermogen stuurt mijn verbeeldingskracht. Ik voel, denk en ontwikkel door in de huid te kruipen van de opdracht of de uitdaging. Van de nood een deugd maken, is waar de toekomst het beste mee gebaat is. Zo denk ik erover.

Rebels

Het is alles of niks. Geen politiek correct poldermodel. Ik geloof in de oerkracht van echte vernieuwingen gedreven door sterke overtuigingen. Als alles en iedereen naar links gaan, liggen er op rechts de meeste mogelijkheden. Nieuwe wegen geven tegelijk de minste concurrentie en tegenwerking.

Bezieling

Inspiratie is de adem van de geest. Het ophalen en delen van energie is mijn definitie van inspiratie. De passie om mensen met een plan in beweging te krijgen, is mijn sterkste motivatie en talent. Flow with glow zijn drie mooie Engelse woorden die het samenvatten. Samen in beweging vraagt om bevlogenheid.

Onvoorwaardelijk

Blind vertrouwen is wat ik vraag en geef. Het is de gevaarlijkste vorm van vertrouwen en veiligheid, maar is de basis van vrijheid. Bij vrijheid komt de meeste energie vrij. Onvoorwaardelijk maakt alles nog mogelijk, maar het vraagt het beste van elkaar. Vooral kwetsbaarheid, moed en loyaliteit.

EN? VOEL JE JE THUIS BIJ MIJ?

Ik kom graag met je in contact. Via onderstaand formulier kun je een eerste stap zetten!

    Luc van Bussel met wit shirt en grijze broek met handen in de zakken, schuin kijkend en lachend