Cover boek 'Alles Kan Beter' van Luc van Bussel

ALLES KAN BETER

2e boek (2013) ‘Alles Kan Beter’ allereerste management-roman. Waarom aardig-zijn meer zakelijk succes brengt. Waarom Hollanders wereldwijd het makkelijkst zaken doen. Waarom ERIKA je bedrijf beter maakt. Zomaar een greep uit ‘Alles Kan Beter’, het boek van Luc van Bussel. Een heuse management-roman, want Van Bussel doorspekt zijn lessen met vermakelijke èn interessante verhalen en anekdotes uit zijn eigen leven, wat het een lezenswaardig boek maakt. Zakenlevenswijs en persoonlijk. Luc van Bussel kijkt terug op de eerste vijftig jaar van zijn leven, waarvan dertig jaar bij bedrijven als Holiday Inn, Center Parcs en The Alwaysbemobile Company (o.a. Profile Tyrecenter).

“Als Vlaming met een Nederlands paspoort kreeg ik -tussen twee banen/bedrijven- opeens de ruimte om een boek te schrijven en mijn diepste overtuigingen over duurzame groei aan het papier toe te vertrouwen,” aldus Van Bussel, winnaar van aansprekende prijzen zoals de FD Gouden Gazellen Award, de NFV Franchise Trofee en vijf keer de titel Best Managed Company.

‘Alles Kan Beter’: 230 pagina’s, tien hoofdstukken en honderd anekdotes. Het boek verklaart de wijze waarop streng visionair leiderschap gecombineerd met intense nederigheid en aardigheid altijd succes als gevolg heeft. De toekomst bestaat niet, maar is een droombeeld van leiders die mensen kunnen inspireren en motiveren om hen te helpen het droombeeld tot leven te brengen. Leven is groeien. Als iets niet groeit, gaat het dood”, aldus Luc van Bussel.