Luc van Bussel - kijkt over het water met zijn hand boven zijn ogen.

22/12/2022

Beste relatie,
Namens alle collega’s van The Onemeeting Company en haar dochters Onemeeting.com en Onemeeting Services wens ik u van harte fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar. We spreken de hoop en verwachting uit dat we 2022 weer naar het oude normaal terugkeren. Wanneer dat gaat gebeuren is nog een vraagteken, maar de wens is immens.

“WE WILLEN ALLEMAAL WEER NAAR NORMAAL. WAAROM? MENSEN KUNNEN NIET ZONDER ELKAAR.”

Twee volle crisisjaren hebben veel gedaan met ons, onze familie, onze vrienden, onze medewerkers, ons bedrijf, onze business, onze Meeting & Event branche en niet in de laatste plaats onze samenleving. Tja, die staat nog steeds onder druk van de oorzaken, gevolgen en consequenties van de pandemie. De euforie van de versoepelingen en heropeningen gecombineerd met de onnavolgbare maatregelen, lockdowns en avondklok hebben ons moraal aardig op de proef gesteld. Intussen is het draagvlak voor de overheidsmaatregelen tot een dieptepunt gezonken en willen we allemaal weer naar normaal. Waarom? Mensen kunnen niet zonder elkaar en willen elkaar weer ongeremd ontmoeten, toch?

“GELUKKIG STAAT DE CRISIS NIET ALLEEN VOOR HEEL VEEL LEED.”

Gelukkig staat de crisis niet alleen voor heel veel leed, maar ook voor de kunst om er beter uit te komen. De aanhoudende crisis in onze Meeting & Event branche heeft het beste in ons bedrijf naar boven gebracht. Nooit eerder hebben we zoveel ideeën en gedachtes omgezet naar nieuwe systemen, formules, concepten, merken en services. OMS Onemeeting System heeft zich ontwikkeld tot een uniek Meeting Management System zonder gelijke. Wat ooit in 2013 begon als een gewaagd project, is intussen uitgegroeid tot een unieke (digitale) service voor onze klanten en boekers. De unieke combinatie van Property Management en Customer Management bleek vanaf de start de juiste strategische keuze. Als klanten realtime een meeting kunnen boeken, dan kunnen we een boekingsproces aanbieden met een simpele, snelle en gebruiksvriendelijke service. Onemeeting.com lanceerde in de crisis haar Connected Partnership voor (kantoor)locaties met zaalcapaciteit en dat werd meteen een hit. Vanuit de gedachte dat kantoren steeds meer een meeting center gaan worden -mede gezien het thuis/telewerken- gaat Onemeeting.com deze locaties ontzorgen met een totaaloplossing voor de marketing, sales, boekingen, administratie en communicatie van deze zalen/meeting rooms. Op die manier kunnen we de vastgoedpartner, de cateraar of de facilitaire dienstverlener ondersteunen met onze toegevoegde waarde met meeting management.

“MET ONEMEETING SERVICES IS DE FORMULE VAN THE ONEMEETING COMPANY COMPLEET.”

Met de komst van Onemeeting Services B.V. op 1 september zijn we nog een stap verder gegaan. Onemeeting Services levert desgewenst ook het management en alle gewenste management skills, systemen en services voor de exploitatie van een meeting & event locatie. En daarmee werd onze formule compleet.

“KLAAR VOOR DE TOEKOMST.”

We zijn nu écht klaar voor de toekomst. Vanaf 2022 gaan we bestaande en nieuwe klanten & partners gelukkig maken met onze diensten. De complexiteit van meetings terugbrengen naar een simpele service voor klanten blijft daarbij ons hoofddoel.

“WE VOELEN ONS EEN NEXT GENERATION MEETING MANAGEMENT COMPANY.”

En zo heeft 2021 ons toch veel gebracht. Het werd een bruisend innovatief jaar waarin we opnieuw onze pioniersrol hebben versterkt. Wat veertig jaar geleden begon als een pionier in de meeting center branche, hebben we in 2022 gelift naar pionier in meeting management oplossingen. We roepen het intussen een beetje van de daken: we voelen ons een Next Generation Meeting Management Company en staan te popelen om kleine en grote bedrijven, multinationals en overheden te ontzorgen met al hun meeting wensen. Als hospitality mensen willen we tegelijk een grotere bijdrage leveren aan een duurzame en gastvrije samenleving. We zetten onze gastvrijheidsmissie verder en blijven iedere dag investeren in producten en diensten waar ons klimaat mee gebaat is. Klanten gelukkig maken is ook in 2022 ons gezamenlijke doel. Wij hebben er ontzettend veel zin in.

Fijne dagen!

Luc van Bussel
CEO

Wil je meer informatie? Dat kan via  mijn Instagram of LinkedIn. Of heb je interesse in een keynote? Neem dan de 1e stap en klik hier.